在线报修

报修内容:

单位名称:

联系人:

联系方式:

邮箱:

在线咨询、远程指导、电话沟通现场维修,总有一种方式能为您“排忧解难”。

专注安防行业15年 安防一级资质单位

国内首家提供3年超长免费工程质保承诺

十五年安防弱电工程经验,安防一级、建筑智能化工程专业承包资质单位

互利共赢:面向全国诚招项目合作伙伴

Mutual benefit and win-win: for the national recruitment project partners

5大资质认证

Five qualification certification

累积获得

Cumulative gain

天宇三鼎实现双赢的四种合作模式

Service mode

A

提供项目资源,我们进行实施,项目利益平均分配。

Provide project resources, we implement the project, the average distribution of interests.
B

提供项目资源,我们提供项目所需资质文件,项目由您实施,并得最大利益。

Provide project resources, we provide the project required by your qualification documents, project implementation, and the maximum benefit.
C

提供项目资源,项目由双方共同实施,利益按照你6我4进行分配。

Provide project resources, project jointly implemented by the parties, in accordance with the interests of you six I four distribution.
D

提供项目信息,我们协助您中标,您将得最大利益。

To provide information on the project, we will assist you to bid, you will have the best interests.
我们凭借着近十三年的项目实施经验、一个高效团结的团队以及一直以来客户的信赖与认可,不管在市场还是客户心目中都树立了一个诚信、专业的形象。我们将用实际行动去验证您的选择。

曾合作超过39家企业单位

A number of long-term cooperation unit

三种沟通方式,让天宇三鼎成为您的安防系统顾问

Let you become a consultant sanding security system

1
在线填写资料
获取优惠和详细合作细节
在线填写
2
扫二维码
随时随地与专家一对一咨询
3
直接拨打免费电话